Opinii

Urmează excluderi din PNL: Cine nu e de acord cu PSD pleacă

Surse interne din PNL ne informează că orice membru care refuză să se alinieze la noua direcție a partidului, aceea de anexă oficială a Partidul Social Democrat, va fi obligat să plece din partid.

Această măsură reflectă o criză profundă de identitate și o schimbare de paradigmă în rândurile liberale, unde principiile și valorile par să fie sacrificate de dragul ciolanului.

Criticii acuză PNL de trădare a propriilor alegători și de compromiterea oricăror standarde de integritate politică, într-un moment în care populația își pierde speranța într-un viitor politic mai bun.

Declarațiile recente, atribuite pe surse unor membri PNL, cum ar fi fraza „Dacă fură împreună, de ce nu pot candida împreună?”, nu fac decât să adâncească disprețul public față de aceste manevre interne.

Cu AUR câștigând teren ca alternative viabile în fața alegătorilor deziluzionați de „Coaliția Fricii”, PNL și PSD par mai hotărâte ca oricând să-și unească forțele, indiferent de costurile morale sau electorale.

Excluderea membrilor PNL care îndrăznesc să critice această alianță controversată nu este doar un semnal alarmant privind direcția autoritară pe care o ia partidul, ci și o mărturie a fricii profunde pe care o resimt în fața pierderii puterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *