Politică

Stația GPL din Crevedia: Explozia ce dezvăluie legătura dintre gazul rusesc și mafioții PSD

O afacere PSD cu ample ramificații ce duc până la Moscova. Totul funcționa ilegal prin complicitatea autorităților statului.

Ion Doldurea și fiul său sunt asociați în mai multe companii cu Stîngă Ionut Cosmin, omul de afaceri craiovean Berceanu Cristian și au avut-o ca asociat și director în companiile lor pe Culiță Corina.

Doamna Culiță este fosta partenera de afaceri lui Boris Golovin ofițer GRU și al Nataliei Ribchenko fostă angajată a ambasadei Rusiei la București, în mai multe companii ce au avut legături directe cu companiile familiei Doldurea.

Familia Doldurea a devenit milionară în euro cu ajutorul importurilor de carburanți și gaze ieftine din Federația Rusă, cu protecția instituțiilor statului român.

În momentul de față produsele petroliere rusești intră mascat în România prin Petromidia, fiind mai apoi livrate pe piața locală și prin inttermediul afacerilor familiei Doldurea.

Obiectivul de la Crevedia nu mai deţinea autorizație de securitate la incendiu din data de 30.07.2020 şi are închisă activitatea de la data de 14.10.2020.

Pe timpul unui control de prevenire desfăşurat în anul 2020 la acest obiectiv, s-a constatat utilizarea unei pompe de transvazare a gazului petrolier lichefiat neomologată. Din primele informații la momentul producerii evenimentului pe amplasament s-au desfăşurat operațiuni de transvazare neautorizate.

Pe amplasamentul de la Crevedia funcționa o stație GPL Romeptrol, apoi Stîngă angajatul Romăetrol devine asociat cu Doldurea și apare firma FLAGAS. Vorbim de o operațiune prin care Rusia își vinde produsele petroliere în România cu sprijinul mafiei politice locale din PSD.

Sursa: Investigatorii.r

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *