Politică

Șoșoacă și omul lui Drulă de la Cluj se implică în operațiunea orchestrată de USR împotriva Aplicației AUR

În ultimele zile, aplicația AUR a devenit subiect de interes în presă, după ce un utilizator a dezvăluit expunerea unor date personale ale membrilor.

Se pare că acest incident face parte dintr-o operațiune orchestrată de partidele politice care se luptă pentru același electorat cu Alianța pentru Uniunea Românilor.

Totul a început pe 16 august, când majoritatea presei progresiste a preluat un material despre aplicația AUR.

Materialul prezenta funcționalitățile aplicației și discuta despre pachetele financiare oferite de partid.

Informația a fost preluată rapid și de susținătorii Uniunii Salvați România, partid care a pierdut o parte din electorat în favoarea AUR.

Ulterior, postările despre aplicația AUR au început să apară pe grupurile de susținere ale partidului condus de Cătălin Drulă.

Mesajele popularizate prezintau pachetul pe care membrii AUR îl puteau achiziționa, inclusiv o întâlnire cu George Simion, liderul partidului.Informația a fost distribuită masiv pe tot parcursul zilei de către membrii USR pe conturile lor de socializare și pe grupurile publice.

Cu toate acestea, niciun lider important al partidului nu s-a expus sau a preluat mesajul.

După șase zile de la vehicularea informației, a fost anunțată o vulnerabilitate de securitate în aplicația AUR. Dezvăluirea a fost făcută de către un fost inginer Microsoft, numit Daniel Kloyberkatsky.

Cu toate acestea, în realitate, acest utilizator este un membru important al USR și a fost ales într-o funcție de conducere în partid. El a candidat chiar și pentru Camera Deputaților în 2016.

Senatorul Diana Șoșoacă, ales pe listele AUR, s-a alăturat și ea celor care au prezentat informații despre breșa de securitate din aplicația AUR. Ea a lansat acuzații grave la adresa fostului partid, alături de alți membri USR.

Această situație pune în evidență nemulțumirea publicului, care este disputat de către USR, AUR și Diana Șoșoacă.

Bătălia pentru aceste voturi va deveni tot mai acerbă pe măsură ce se apropie alegerile, deoarece procentul de electorat radical care dorește schimbarea este estimat între 12 și 17 procente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *