Politică

Rujatul Rareș Bogdan vrea să taie accesul românilor la TIKTOK

Baronii corupți din PSD și PNL vor să cenzureze AUR, după ce s-a aflat că tinerii votează cu partidul lui George Simion. Inițiatorii sunt papagalul Rareș Bogdan și sluga lui Ciolacu de la Buzău, Lucian Romașcanu. Partidele sistemului au pierdut bătălia de comunicare cu AUR pe această platformă de socializare.

HotNews.ro a publicat sâmbătă primele date ale unui sondaj realizat în martie la nivel național, care arată că partidul condus de George Simion ar fi primul votat la parlamentare, de către tinerii între 18 și 35 de ani, ”dacă alegerile ar avea loc duminica viitoare”.

Rareș Bogdan și Lucian Romașcanu spun că TIKTOK trebuie cenzurat sau închis definitiv

Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt PSD: „Tik Tok va fi reglementat sau închis!”

Rareș Bogdan vrea o „reglementare serioasă în cazul TikTok”, adică cenzurarea lui până devine util mafiei de partid și de stat.

„Problema este de ce nu facem noi asta. Cei mai mulți politicieni din zona mainstream nu au conturi de Tik Tok. Spre exemplu, doamna Chiriac (n.r. – fost număr 1 pe lista PSD – PNL pentru PE) nu avea cont de Facebook. Ea comunica doar pe Twitter, platforma cea mai puțin cunoscută în România. Are doar 700.000 de utilizatori în România. Instagram are aproape 3 milioane, Facebook are 12.8 milioane, Tik Tok are cea mai mare creștere, a sărit de 7 milioane de utilizatori”, a declarat Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *