Politică

Piedone nemilos cu Ciolacu: să mă susțină dacă se visează președinte

Cristian Popescu Piedone a lansat un adevărat șantaj public adresat liderului PSD, Marcel Ciolacu, cerându-i sprijinul explicit dacă acesta vrea să aibă vreo șansă în cursa prezidențială.

Piedone, cu un tupeu caracteristic, i-a dictat lui Ciolacu condițiile colaborării: „Să mă susțină dacă se visează președinte”. În urma acestei declarații, Ciolacu pare să fi capitulat, retrăgându-și candidatul din cursa pentru Primăria Sectorului 5 în favoarea lui Piedone, o mișcare care a stârnit controverse și nemulțumiri în rândul membrilor partidului.

Această alianță neașteptată dintre Ciolacu și Piedone ar putea avea repercusiuni grave asupra imaginii PSD și a coeziunii interne, arătând disperarea liderului de a se menține la conducerea partidului.

Se pare că decizia lui Ciolacu de a „șterge pe jos” cu candidatul inițial, medicul Cârstoiu, în favoarea lui Piedone, marchează un nou capitol în politica românească, unde loialitățile și principiile par să fie sacrificabile pe altarul ambțiilor personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *