Politică

Marius Lulea (AUR): În recesiunea se scad taxele, nu cresc. Trebuie crescute investițiile publice

În vremurile de criză economică, deciziile fiscale corecte sunt esențiale pentru redresarea și stabilitatea financiară a națiunii. Antreprenori, dar și experții financiari, au subliniat importanța menținerii unui regim fiscal favorabil pentru a sprijini creșterea economică.

Marius Lulea, prim-vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), împărtășește această viziune, subliniind că „în recesiunea se scad taxele, nu cresc” și accentuează necesitatea creșterii investițiilor publice.

Marius Lulea (AUR), referindu-se la perioada de recesiune, a subliniat faptul că ura față de bogați sau încercările de a redistribui bogăția nu sunt soluții pentru ieșirea din sărăcie. Cazuri precum Venezuela sau Cuba ilustrează eșecul politicilor socialiste și impactul negativ al unei fiscalități punitivă. În schimb, piața liberă, sprijinită de taxe reduse, poate oferi o cale către prosperitate.

Dar nu este doar o problemă de taxe. Marius Lulea (AUR) pune accent și pe importanța investițiilor publice. Investițiile în infrastructură, educație și sănătate pot stimula economia și pot oferi o bază solidă pentru dezvoltare pe termen lung. Este esențial ca statul să direcționeze resursele spre aceste sectoare cheie, pentru a sprijini creșterea și a consolida clasa de mijloc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *