Politică

George Simion anunță proteste la sediile județene PSD. La București cheamă 10.000 de oameni

O circulară distribuită în AUR și intrată în posesia presei arată faptul că George Simion pregătește un protest de mare amploare în fața sediului PSD din București. AUR va mobiliza și fermierii, cu promisiunea că de data asta vor merge până în Piața Victoriei.

Redăm circulara trimisă tuturor organizațiilor AUR din țară
”În urma posibilei comasări ilegale (neconstituționale) a alegerilor europarlamentare cu alegerile locale și modificarea Codului Administrativ, aplicăm în cadrul AUR o serie de măsuri urgente pentru a ne asigura victoria electorală.

Astfel:
1. Miercuri, 7 februarie, la ora 18:00 în fața sediilor județene ale PSD se aprind lumânări pentru democrația moartă din România. Prezența recomandată: minim 200 persoane/județ.

2. Sâmbătă, 10 februarie, ora 14:00 – posibil mare miting în fața sediului din București al PSD. Prezența minimă / județ: 200 persoane. Minim 10 000 persoane în total. Se recomandă invitarea motorizată in corpore a fermierilor și transportatorilor care au participat la protestele anterioare cu promisiunea clară că de data aceasta se va ajunge în Piața Victoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *