Actualitate

Covrigarul de Buzău promite ca după alegeri să construiască spitale regionale. DUPĂ ALEGERI

PSD, sub bagheta lui Marcel Ciolacu, reînvie promisiunile grandioase privind construcția spitalelor regionale – dar, bineînțeles, numai după alegeri.

Această promisiune, care a devenit mai mult o marotă decât un angajament real, scoate în evidență nu doar un deficit cronic de realizări în domeniul sănătății, dar și o abordare cinică față de alegători.

„Spitalele regionale așteaptă până după alegeri,” pare să fie noua mantră a PSD, un partid care, în peste trei decenii de guvernare alternativă, nu a reușit să ridice nici măcar un spital din temelii. Promisiunile se repetă ciclic, cu fiecare campanie electorală, doar ca apoi să fie uitate cu aceeași rapiditate cu care au fost rostite. Marcel Ciolacu, liderul PSD, promite cu entuziasm construcția acestor necesare instituții medicale, însă, întotdeauna, „după alegeri.”

Critica nu se îndreaptă doar către lipsa de acțiune, ci și către ipocrizia unui partid care pare să trateze infrastructura sanitară ca pe un instrument de campanie, nu ca pe o necesitate urgentă. Într-o țară care se confruntă cu deficiențe majore în sistemul de sănătate, PSD manipulează speranțele cetățenilor cu promisiuni de spitale regionale ce par să existe doar în broșurile electorale și în discursurile pre-electorale.

Această abordare este nu doar un semn de dispreț față de nevoile reale ale populației, dar și o dovadă de miopie politică. În vreme ce liderii PSD ar putea crede că promisiunile nerealizate se vor pierde în memoria colectivă, alegătorii încep să recunoască acest model de comportament și să îl penalizeze, dovadă fiind și disperarea cu care PSD și PNL încearcă să fraudeze alegerile prin comasarea or.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *