Politică

Care ar fi adevăratele procente AUR dacă PSD vrea alegeri comasate?

Iată ce a scris George Simion pe pagina lui de Facebook:

Spunem un NU clar pentru comasarea alegerilor!

Disperați să își securizeze fotoliile moi, Marcel Ciolacu și Nicolae Ionel Ciucă sunt capabili să calce în picioare democrația românească.

Dinspre Palatul Victoria bate vânt de dictatură!

Nu vom fi de acord cu restrângerea dreptului românilor de a vota!„, a scris George Simion.

Comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele pe data de 9 iunie este varianta cea mai avantajoasă pentru PSD și PNL pentru că ar maximiza șansele celor două partide să ia mai multe mandate în Parlamentul European.

În contextul propunerii controversate de comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare, un val de critici a venit din partea primarilor PSD, care se opun vehement acestei idei.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, pare să fie într-o situație disperată, acesta a promis că-și va da demisia dacă AUR câștigă alegerile europarlamentare, iar acum încearcă să fraudeze alegerile pentru a-și salva funcția din fruntea PSD.

Poziția lui Ciolacu este extrem de slăbită după valurile de proteste care au cuprins România, lucru care demonstrează lipsa de încredere în capacitatea partidului de a obține un rezultat favorabil în alegerile separate.

ALEGERI COMASATE = ALEGERI FRAUDAGTE

PSD și PNL pregătesc fraudarea alegerilor prin comasarea lor. În acest context, comasarea alegerilor nu doar că pare ilegală, dar și subminează principiile democratice fundamentale.

Impactul comasării asupra votului pentru primari și consilieri locali este de asemenea semnificativ. Este clar că un astfel de pas ar putea distorsiona reprezentarea locală și ar putea afecta echilibrul puterii la nivelul autorităților locale.

Ciucă și PNL sunt disperați să comaseze alegerile, fiind foarte aproape de a nu trece pragul electoral.

Presiunea exercitată de AUR asupra PSD și a lui Ciolacu este un element cheie în această ecuație. În interiorul PSD, există o nemulțumire tot mai mare față de Marcel Ciolacu, mai ales în rândul primarilor.

1 comentariu

  1. ⚠CAPCANA din „PĂDURE” mină de aur pentru #AUR :
    ● Alegerile COMASATE europarlamentare cu cele locale :
    CONCLUZIA : avantajul cu alegerile comasat are AUR pentru că toți care votează AUR la europarlamentare vor vota și locale; Primarii, consilierii și Președinții de Județi , deci AUR are șansa să aibă mai mulți primari, și la alegerile generale primarii rămași pe dinafară cu trei-patru luni înainte de generale și probabil și la turul întâi pentru Președintele României vor trage pentru AUR și este posibil ca primarii pierzători să migreze către AUR .
    Ideal ar fi ca cei din Diaspora să vină acasă să voteze în țară pentru că România este casa lor indiferent ce vremuri ne paște …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *