Politică

Alfred Simonis (PSD) – salariu de 10 mii de euro, performanță de 2 bani – doar 7 inițiative legislative în 3 ani de mandat

Alfred Simonis, liderul grupului parlamentar PSD are un bilanțul legislativ nu doar subțire, ci aproape inexistent, cu o sumă derizorie de 7 inițiative legislative între 2021 și 2024.

Această performanță îl plasează nu doar în coada listei de productivitate, ci și în centrul unui scandal de nepotism și privilegii nejustificate.

Având în vedere salariul său astronomic de peste 10.000 de euro pe lună, la care se adaugă un arsenal de beneficii adiționale – de la șoferi personali la secretare și un birou opulent –, prestația lui Simonis este nu doar dezamăgitoare, ci o insultă la adresa conceptului de meritocrație.

Absențele sale repetate și participarea superficială la ședințe subliniază o atitudine de nepăsare și autosuficiență, care subminează integritatea și eficacitatea întregului aparat legislativ.

Cele 7 inițiative pe care le-a propus, din care două au fost respinse iar una retrimisă la comisii, sunt dovada palpabilă a unei lipse de implicare serioasă sau a unei înțelegeri superficiale a procesului legislativ. Mai grav, refuzul colegilor săi de partid de a susține aceste proiecte indică nu doar o lipsă de solidaritate, ci și o pierdere a încrederii în capacitatea lui Simonis de a contribui cu ceva valoros.

Când un individ cu o astfel de etică de muncă îndoielnică și cu rezultate lamentabile continuă să primească recompense generoase pe banii contribuabililor, este timpul pentru o evaluare serioasă și, posibil, pentru schimbări radicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *